B-Dagtrip

Hedendaags is het erg duur om met het hele gezin gezellig een dagje eropuit te gaan. Met het NMBS B-Dagtrip biljet behoort dit nu tot het verleden. Dit populaire combinatie biljet van NMBS zorgt er namelijk voor dat je voor een gereduceerd tarief kunt reizen met de trein. Verder zit de entreeprijs van bijvoorbeeld de dierentuin of een ander populair evenement verwerkt in de prijs. Door gebruik te maken van het B-Dagtrip ticket is het voor gezinnen dus mogelijk om voordelig, en zonder zorgen op pad te gaan. Naast populaire attracties zoals de dierentuin e.o. andere outdoor evenementen zijn er ook veel culturele uitstapjes beschikbaar voor het oudere publiek.

b-dagtrip

B-Dagtrip Tickets

Momenteel is dit populaire ticket van NMBS erg in opkomst, en voornamelijk populair bij gezinnen met kinderen. Ook zien we een stijgende lijn als het gaat om jongeren die reizen naar evenementen met dit voordelige trein ticket. Enkele voorbeelden van populaire bestemmingen zijn momenteel;

  • Zoo Antwerpen
  • Pairi Daiza
  • Grotten Van Han

Verder is het aanbod aan leuke bestemmingen in combinatie met een retour biljet met de trein groeiende. Het grote voordeel van het B-Dagtrip biljet is dat je dit biljet online kunt aanschaffen. Ook is het mogelijk om op lokale stations dit biljet te kopen aan de automaat. Wil je weten wat je nog meer kunt doen in Antwerpen? Klik dan hier om meer te lezen.

Lekker Met De Fiets

In veel gevallen is er voor de buitenmensen ook een leuke aanbieding beschikbaar. Het is mogelijk om naast het standaard NMBS biljet een aanvullend ticket aan te schaffen waarmee je als reiziger voordelig gebruik kunt maken van de fiets. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige fietstocht door het bruisende Aarschot. Of een heerlijke tocht door het centrum van Brugge, Genk of Hasselt. Op de website van NMBS vindt je een compleet aanbod aan leuke fietstochten en wandelroutes, en is het mogelijk om direct de tarieven voor de fietshuur te bekijken. Meer fiets informatie nodig? Klik dan hier.