Brupass

Brupass is de ultieme oplossing voor iedereen die comfortabel en efficiënt door Brussel wil reizen. Dit veelzijdige vervoersbewijs biedt toegang tot treinen, bussen, trams en metro’s in en rond de bruisende hoofdstad van België. Of je nu een toerist bent die de stad wil verkennen of een pendelaar die dagelijks naar het werk reist, Brupass is jouw sleutel tot naadloze mobiliteit in Brussel. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten: de voordelen, tarieven en belangrijke gebruiksinformatie. Wil je meer weten over de verschillende abonnementen? Klik dan HIER.

Wat is Brupass?

Brupass is een vervoersbewijs dat wordt aangeboden door Belgian Railways (NMBS) en biedt onbeperkte toegang tot het uitgebreide openbaar vervoersnetwerk in Brussel. Het omvat treinreizen binnen de stad en tussen de stations, evenals gebruik van bussen, trams en metro’s van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (MIVB/STIB). Met één enkel ticket kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende vervoersmiddelen, wat zorgt voor flexibiliteit en gemak tijdens je reis.

Wat Zijn De Voordelen?

  • Volledige mobiliteit: Met deze pass kun je zonder beperkingen reizen met trein, bus, tram en metro binnen Brussel en de omliggende gebieden.
  • Tijdbesparend: Door gebruik te maken van deze pass hoef je geen aparte tickets te kopen voor elk vervoersmiddel. Je kunt direct instappen en je reis voortzetten.
  • Kostenbesparend: Deze pass biedt verschillende tariefopties die aangepast kunnen worden aan jouw reisbehoeften. Voor frequente reizigers is er een abonnementsformule beschikbaar, waarmee je geld kunt besparen op langere termijn.
  • Flexibiliteit: Met deze pass heb je de vrijheid om op elk gewenst moment over te stappen op een ander vervoersmiddel, waardoor je de stad en haar omgeving op je eigen tempo kunt verkennen.

Tarieven en abonnementen

Er zijn verschillende tariefopties, afhankelijk van de duur van je verblijf en de frequentie van je reizen. Enkele veelvoorkomende opties zijn:

  • Brupass 1 dag: Geldig voor onbeperkt reizen gedurende één dag.
  • Brupass 3 dagen: Geldig voor onbeperkt reizen gedurende drie opeenvolgende dagen.
  • Brupass 5 dagen: Geldig voor onbeperkt reizen gedurende vijf opeenvolgende dagen.
  • Abonnementen: Voor frequente reizigers zijn er abonnementsformules

Wil je meer weten over deze pass? Klik dan HIER om naar de website van NMBS te gaan.