Campuskaart NMBS

Ben je student? Of ga je binnenkort beginnen met je studie, en wil je meer weten over de Campuskaart NMBS? Op deze website vindt je alle informatie over dit speciale abonnement voor scholieren. In de loop der jaren heeft NMBS een flink aantal abonnementen beschikbaar gesteld voor haar reizigers. Met deze abonnementen kan de frequente reiziger profiteren van voordelige tarieven. Een goed voorbeeld hiervan is de Campuskaart. Met dit abonnement kun je als student zeer voordelig reizen mits je aan een aantal voorwaarden voldoet. De allereerste voorwaarde is dat je minimaal 2 tot 3 keer per week gebruikt maakt van de trein, en dat je altijd via hetzelfde traject reist. Meer weten over de verschillende abonnementen? Klik dan hier.

Vraag Campuskaart Aan

Verder moet je kunnen aantonen dat je daadwerkelijk student bent, aangezien de Campuskaart NMBS op naam wordt geregistreerd. Voldoe je aan deze voorwaarden? Gefeliciteerd, dan kun je per direct jouw persoonlijke Campuskaart aanvragen op de website van NBMS.

Campuskaart NMBS Geldigheid

Wanneer je aan de bovenstaande voorwaarden voldoet kun je zonder problemen jouw persoonlijke Campus abonnement aanvragen. Wanneer je aanvraag is goedgekeurd door NMBS krijg je per post de Campuskaart thuisgestuurd. 

De Campuskaart is geldig voor een aaneensluitende periode van 5 jaar. Zorg er dus altijd voor dat je jouw Campuskaart tijdig verlengd wanneer de geldigheidsdatum bijna verstreken is. Het kan natuurlijk voorkomen dat je jouw Campuskaart verliest, of nog erger dat deze wordt gestolen. Mocht dit gebeuren, neem dan direct contact op met de klantendienst van NMBS. Mocht je meer aanvullende informatie willen lezen m.b.t. de Campuskaart. Klik dan HIER om de PDF brochure te downloaden. Hierin staat meer gedetailleerde informatie over de kosten en het gebruik van de NMBS Campuskaart. Heb je na het lezen van deze brochure nog steeds vragen? Neem dan contact op met de klantendienst van NMBS.