Go Pass

In de loop der jaren is NMBS steeds groter en groter geworden. Daarnaast is het aantal reizigers de afgelopen jaren ook flink gegroeid. Logisch dus dat NMBS een breed scala aan verschillende vervoersbewijzen en abonnementen aanbiedt aan haar reizigers. Speciaal voor de jonge reizigers biedt NMBS een voordelig biljet aan waarvan jongeren gebruik kunnen maken. Op deze pagina vindt je alle informatie over de NMBS Go Pass. Dit is een vervoersbewijs waarmee je kunt reizen voor een voordelig tarief.  

go-pass

Tevens kun je met de Pass reizen door heel België. Je kunt gebruik maken van de Go Pass wanneer je aan een aantal voorwaarden voldoet. De allereerste is dat je jonger dan 26 jaar moet zijn om te kunnen reizen met de Go Pass. Verder is het reizen met de Go Pass geldig in de tweede klas coupe van de NMBS treinen.

Go Pass Kosten

Ben je dus jonger dan 26 jaar, en wil je voordelig reizen met de trein? Dan is de Go Pass het perfecte vervoersbewijs voor jou! Voor slechts €6,- kun je direct jouw enkele reis boeken via de website van NMBS. Let wel op dat dit tarief geldt voor slechts een enkele reis. Wil je graag direct een retour biljet aanschaffen? Dat kan natuurlijk ook, een retour biljet kun je ook op de website van NMBS aanschaffen. Het retourticket is uitgerekend even voordelig als twee enkele reizen. Let bij het aanschaffen van jouw Pass altijd goed op wanneer je van plan bent om terug te reizen naar je eindbestemming. Het is namelijk zonde van het geld als je een retour biljet hebt aangeschaft wat uiteindelijk niet meer geldig is. Weet je niet wanneer je terug naar huis gaat? Koop dan twee keer een biljet voor een enkele reis.

Wil je meer informatie over de Pass? Of wil je weten of dit biljet geschikt is voor jou? Klik dan HIER om de PDF brochure te bekijken. Mocht je na het lezen van deze brochure nog steeds vragen hebben, neem dan contact op met de klantendienst van NMBS. Meer weten over de verschillende abonnementen? Klik dan HIER.