NMBS Europe

Bent u van plan om binnenkort een reis te maken binnen Europa? En wilt u graag weten of u met NMBS Europe kunt reizen? U vindt hier alle informatie die u nodig heeft voor uw reis. NMBS Europe is een onderdeel van NMBS. U kunt met NMBS eenvoudig en betaalbaar door heel Europa reizen. Wilt u bijvoorbeeld een weekendje winkelen in Parijs? Of gaat u liever een paar dagen ontspannen in het prachtige Londen? NMBS Europe maakt dit allemaal mogelijk zonder dat u daarvoor het vliegtuig of de auto hoeft te pakken. U kunt er voor kiezen om eerste klas te reizen of gewoon tweede klas. In beide gevallen bent u verzekerd van een comfortabele reis zonder zorgen.

NMBS Europe High Speed

Wat erg aantrekkelijk is aan het reizen via NMBS is de snelheid en het gemak. U kunt namelijk eenvoudig uw reis uitstippelen op de website van NMBS. Ook kunt u direct uw tickets betalen en eventueel downloaden en uitprinten. Op die manier heeft u alle documenten eenvoudig bij de hand tijdens uw reis. Ook is het verrassend hoe snel u kunt reizen naar bestemmingen in o.a. Parijs, Nederland of Duitsland. Binnen enkele uren bent u vaak al op de plaats van bestemming. In de tussentijd kunt u heerlijk genieten van het uitzicht en een heerlijk kopje koffie.

NMBS Europe Tarieven

Waarschijnlijk verwacht u dat de tarieven van NMBS Europe erg hoog liggen. Dit is echter niet het geval. Reizen met NMBS is hedendaags betaalbaar geworden en mogelijk voor vrijwel iedereen. Heeft u een beperking, of bent u slecht ter been? Geen probleem, bij NMBS wordt hier rekening mee gehouden. U heeft al een enkele reis van Brussel naar Parijs v.a. € 29,00. U heeft dan een directe verbinding, en arriveert in Parijs na slechts 1 uur en 22 minuten. Wilt u meer informatie over reizen met NMBS in Europa? Of wilt u een overzicht van alle tarieven inzien? Neemt u dan een kijkje op de officiële website van NMBS voor deze informatie.

Klik HIER voor meer informatie over NMBS Europe