NMBS Internationaal

Wilt u Europa verkennen op een comfortabele en milieuvriendelijke manier? Maak dan kennis met NMBS Internationaal, uw betrouwbare partner voor internationale treinreizen. Met uitgebreide verbindingen en jarenlange ervaring zorgt NMBS ervoor dat u moeiteloos door Europa kunt reizen en de mooiste bestemmingen kunt ontdekken.

Waarom NMBS Internationaal?

  1. Breed scala aan bestemmingen: Of u nu droomt van romantische gondeltochten in Venetië, bruisende stadstours in Parijs of ontspannen strandvakanties aan de Spaanse kust, NMBS Internationaal heeft de perfecte bestemming voor u. Met NMBS kunt u gemakkelijk reizen naar talloze steden en regio’s in Europa.
  2. Comfort en gemak: Stap aan boord van moderne treinen en geniet van het comfortabele interieur, ruime zitplaatsen en panoramische uitzichten. Met gratis wifi en stopcontacten aan boord kunt u onderweg productief blijven of ontspannen en genieten van het landschap. Bovendien vermijdt u de lange wachtrijen en beperkingen van de luchthavens, waardoor uw reis soepel en stressvrij verloopt.
  3. Duurzaam reizen: Bij NMBS Internationaal gelooft men in duurzaamheid en streven ze naar milieuvriendelijkere reisopties. Door te kiezen voor treinreizen draagt u bij aan de vermindering van uw ecologische voetafdruk. Treinen stoten namelijk minder CO2 uit dan vliegtuigen, wat de impact op het milieu vermindert en helpt bij het behoud van onze prachtige bestemmingen voor toekomstige generaties.
  4. Flexibiliteit en connectiviteit: Diensten zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Met flexibele vertrektijden en frequente verbindingen kunt u uw reisschema eenvoudig aanpassen aan uw voorkeuren. Bovendien biedt NMBS verschillende ticketopties, zoals enkele reis of retour, eerste of tweede klasse, zodat u de beste keuze kunt maken op basis van uw budget en voorkeuren. Klik HIER om meer te lezen over de verschillende biljetten.

Hoe boekt u uw internationale treinreis?

Het boeken van uw internationale treinreis bij NMBS Internationaal is snel en eenvoudig. Bezoek de gebruiksvriendelijke website van NMBS en voer uw vertrek- en aankomstbestemming in. Kies vervolgens de gewenste bestemming, en u bent klaar om te gaan. Klik HIER om naar de website van NMBS te gaan.