NMBS Tickets

Wanneer u reist met NMBS dient u altijd in het bezit te zijn van een van de geldige NMBS Tickets. Wilt u meer weten over de verschillende soorten NMBS Tickets? En wilt u weten welk vervoersbewijs u nodig heeft voor uw traject? Leest u dan s.v.p. onderstaande gegevens zorgvuldig door alvorens u begint aan het plannen van uw reis met NMBS. U heeft namelijk een brede keuze aan NBMS Tickets tot uw beschikking. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste vervoersbewijs.

Type Reiziger Tickets

Bent u bijvoorbeeld een standaard reiziger die niet veel gebruik maakt van het openbaar vervoer? Of bent u een reiziger die voornamelijk in het weekend reist met NNMB? Dit soort zaken zijn belangrijk bij het kiezen van uw ticket. U kunt namelijk in veel gevallen gebruik maken van een combinatie biljet. Dit houdt in dat u in sommige situaties voordeliger uit bent als bij een standaard biljet. Ook is het reizen met NMBS voor senioren erg aantrekkelijk gemaakt. Reizigers vanaf 65 jaar kunnen namelijk voor een gereduceerd tarief gebruik maken van het spoornet van NMBS. 

NMBS Tickets & Kinderen

Wanneer u van plan bent om op pad te gaan met kinderen is dat bij NMBS ook voordelig en interessant. Zo krijgt u bijvoorbeeld 50% korting op NMBS Tickets wanneer u reist met kinderen tot 12 jaar oud. Heeft u een groot gezin met minstens 3 kinderen? Dan is het Biljet Grote Gezinnen interessant voor u. Wanneer u gebruikt maakt van dit biljet reizen uw kinderen tot twaalf jaar gratis met u mee. Tevens krijgt u ook nog eens 50% korting voor elke reiziger binnen uw gezin ouder dan 12 jaar oud. Op die manier blijven uitjes met het hele gezin leuk en betaalbaar. Wilt u reizen met huisdieren? Klikt u dan HIER om alles te lezen over het reizen met huisdieren in de trein.

Kijk ook regelmatig op de site van NMBS voor scherpe aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar het pretpark met het hele gezin inclusief treinkaartje.