NMBS Treinplanner

Dezer dagen reizen veel mensen met NMBS. Om alles in goede banen te leiden is het noodzakelijk dat de NMBS Treinplanner een duidelijk overzicht weergeeft van alle aankomst en vertrektijden van het treinverkeer. Met behulp van de handige NMBS Treinplanner proberen wij u te helpen met het plannen van uw reis. Wilt u bijvoorbeeld een dagje er op uit? Of wilt u weten welk traject u het beste kunt nemen voor woon-werk verkeer?

De NMBS Treinplanner geeft u altijd een duidelijk en compleet overzicht van alle NMBS reisinformatie. Ook vindt u hier alle informatie over omleidingen. Dit kan van belang zijn wanneer u ergen op tijd moet zijn, en u door spoor werkzaamheden gedwongen wordt een ander traject te volgen. Door gebruik te maken van de NMBS Treinplanner weet u dus altijd waar u aan toe bent, en komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan. 

Spoorinformatie

Wanneer u gebruik maakt van de NMBS Treinplanner krijgt u ook handige informatie m.b.t. het spoor waarvan u vertrekt. Ook kunt u vooraf al zien op welk spoor u op het station van aankomst arriveert, en op welk spoor u dient over te stappen wanneer u een traject volgt. Dit soort informatie wordt continue up to date gehouden om u als reiziger altijd van de laatste informatie te voorzien.

Kosten

In de NMBS Treinplanner kunt u ook informatie vinden over de kosten van uw reis. U kunt er voor kiezen om een enkele reis te boeken, maar u kunt ook direct een retour biljet bestellen. Door een retour biljet te bestellen hoeft u op uw terugreis niet opnieuw een biljet te kopen. Qua kosten maakt het niet uit of u een enkele reis, of een retour biljet koopt. Hoort u als reiziger tot een speciale doelgroep? Dan heeft u recht op een reductie op uw trein biljet. Als u meer informatie wilt hebben over reizen met korting, kijkt u dan op de pagina NMBS Korting voor alle tarieven.

Klik HIER om naar de website van NMBS te gaan.

Klik HIER om de verschillende NMBS Abonnementen te bekijken.