Rail Pass

Heb je zin om er een lekker dagje tussenuit te gaan? Of wil je eens gezellig op visite bij je familie aan de andere kant van België? Dan is de Rail Pass waarschijnlijk de juiste keuze voor jou. De Rail Pass wordt aanbevolen aan reizigers die regelmatig reizen met de trein, en in de tweede klas willen zitten. Uiteraard is het ook mogelijk om een upgrade te kopen, zodat je heerlijk kunt genieten van jouw reis in de eerste klas. Hiervoor betaal je wel een extra toelage. Verder is de Pass bijzonder beschikt voor mensen die willen reizen zonder daarvoor een abonnement aan te moeten schaffen. Met de Rail Pass kun je 10 maal gebruik maken van de trein voor een bedrag van slechts €76,-. Omgerekend kom je dan uit op een tarief van €7,60 per rit. 

Het fijne aan deze Pass is dat je zonder zorgen naar alle bestemmingen binnen België kunt reizen. De Pass wordt niet op naam geregistreerd, dus let er altijd goed op dat je hem niet verliest. Mocht het toch zo zijn dat je jouw Rail Pass bent verloren? Neem dan direct contact op met de klantendienst van NMBS.

rail-pass

Rail Pass Geldigheid

Veel abonnementen of biljetten zijn slechts geldig voor een bepaalde duur. Deze Pass is geldig voor een periode van 1 jaar na afgifte. Daardoor heb je dus ruim te tijd om te genieten van jou Pass. Verder is het belangrijk om te weten dat je een extra toelage dient te betalen wanneer je reist naar Brussels Airport of andere specifieke bestemmingen. Deze bestemmingen kun je uitgebreid vinden in de brochure van NMBS.

Upgrade je Ticket

Zoals hierboven al is aangegeven is het mogelijk om je standaard Rail Pass te voorzien van een upgrade. Met deze upgrade heb je de mogelijkheid om 10 maal gebruik te maken van de eerste klas i.p.v. de tweede klas. De kosten van een eerste klas Pass bedragen €117,-. Klik HIER om meer te lezen over deze Pass. Meer lezen over de verschillende abonnementen? Klik dan hier.