Weekend Ticket NMBS

Heeft u behoefte aan een weekend vol avontuur, ontspanning of cultuur? Pak uw koffers en laat u verrassen door de vele prachtige bestemmingen die België te bieden heeft. Met het Weekend Ticket van NMBS kunt u tegen een voordelige prijs het hele weekend onbeperkt reizen met de trein. Maak van uw vrije dagen een mini-vakantie en geniet van alles wat België te bieden heeft.

Waarom Het Weekend Ticket?

 1. Vrijheid: Met het Weekend Ticket heeft u de vrijheid om het hele weekend te reizen waar u maar wilt binnen België. Of u nu een romantisch uitje plant naar Brugge, een bruisende stedentrip naar Brussel of een ontspannen natuurwandeling in de Ardennen, de keuze is aan u. Stap in de trein en laat u verrassen door de diversiteit van België.
 2. Voordelig tarief: Het Weekend Ticket van NMBS biedt u een voordelig tarief, waardoor u kunt genieten van een budgetvriendelijk weekendje weg. U kunt profiteren van onbeperkte treinreizen op zaterdag en zondag, inclusief nachtvervoer van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag. Dit betekent dat u meer geld kunt besteden aan het verkennen van uw favoriete bestemmingen en het proeven van heerlijke lokale gerechten.
 3. Gemak en comfort: Ontdek het gemak en comfort van reizen met het Weekend Ticket van NMBS. Stap aan boord van moderne treinen en geniet van ruime zitplaatsen, airconditioning en een ontspannen reiservaring. Of u nu alleen reist, met vrienden of met uw gezin, NMBS zorgt ervoor dat uw reis comfortabel en aangenaam verloopt. Geen gedoe met files, parkeerproblemen of stressvolle reizen met de auto. Met de trein kunt u achterover leunen, ontspannen en genieten van uw weekendje weg.
 4. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: NMBS hecht veel belang aan duurzaam reizen en het verminderen van de impact op het milieu. Door te kiezen voor het Weekend Ticket en met de trein te reizen, draagt u bij aan een groenere toekomst. Treinen stoten minder CO2 uit dan andere vervoersmiddelen, waardoor uw reis een milieuvriendelijke keuze wordt. Verken de prachtige steden, natuurgebieden en culturele schatten van België, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan het behoud van deze waardevolle bestemmingen voor toekomstige generaties.

Hoe boekt u uw Weekend Ticket?

Het boeken van uw Weekend Ticket is eenvoudig. Bezoek de website van NMBS of gebruik de NMBS-app om uw ticket te reserveren. Selecteer het Weekend Ticket en geef uw vertrekstation en bestemming op. U ontvangt uw ticket via e-mail of u kunt het downloaden op uw smartphone. Vergeet niet uw ticket af te drukken of digitaal bij u te hebben.

Maak van uw vrije dagen een onvergetelijk weekend vol avontuur, ontspanning en ontdekkingen. Met het Weekend Ticket van NMBS heeft u de mogelijkheid om België te verkennen op een voordelige en comfortabele manier. Wacht niet langer en plan uw volgende mini-vakantie met NMBS. Boek uw Weekend Ticket vandaag nog en geniet van een onvergetelijk weekend vol avontuur, ontspanning en ontdekkingen. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en laat NMBS u naar de meest fascinerende bestemmingen in België brengen.

Of u nu een liefhebber bent van architectuur, geschiedenis, gastronomie of natuur, België heeft voor ieder wat wils. Verken de charmante kanalen en middeleeuwse gebouwen van Brugge, proef de heerlijke chocolade en wafels in Brussel, of wandel door de prachtige bossen van de Ardennen. Met het Weekend Ticket kunt u deze plaatsen verkennen voor een voordelig tarief.

Flexibel En Comfortabel

Het Weekend Ticket biedt u de flexibiliteit om op zaterdag en zondag onbeperkt te reizen, inclusief nachtvervoer van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag. U kunt op elk gewenst moment instappen en uitstappen op de treinen van NMBS. U ben vrij om te gaan en staan vaar u wilt!

Bovendien kunt u genieten van het gemak en comfort van reizen met de trein. Ontspan in de comfortabele stoelen, maak gebruik van de gratis wifi om in contact te blijven met uw vrienden en familie, of geniet gewoon van het prachtige landschap dat aan u voorbij trekt. Met de trein reizen is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook een stressvrije en aangename ervaring.

Waar wacht u nog op? Plan uw volgende weekendavontuur met NMBS en maak gebruik van het voordelige Weekend Ticket. Laat de trein u naar de prachtige plekken van België brengen, waar u kunt genieten van nieuwe ervaringen, onvergetelijke momenten en waardevolle herinneringen. Boek uw Weekend Ticket nu en maak uw weekend extra speciaal!

Voorwaarden
 • Heenreis van vrijdag (vanaf 19u00) t.e.m. zondag (laatste trein)
 • Terugreis van vrijdag (vanaf 19u00) t.e.m. zondag (laatste trein)
Extra Lang Geldig
 • Pasen: van vrijdag 7 april (vanaf 19u) t.e.m. maandag 10 april 2023
 • Dag van de Arbeid: van vrijdag 28 april (vanaf 19u) t.e.m. maandag 01 mei 2023
 • O.L.H. Hemelvaart: van woensdag 17 mei (vanaf 19u) t.e.m. zondag 21 mei 2023
 • Pinksteren: van vrijdag 26 mei (vanaf 19u) t.e.m. maandag 29 mei 2023
 • Belgische Nationale Dag: van donderdag 20 juli (vanaf 19u) t.e.m. zondag 23 juli 2023
 • O.L.V. Hemelvaart: van vrijdag 11 augustus (vanaf 19u) t.e.m. dinsdag 15 augustus 2023
 • Allerheiligen: van dinsdag 31 oktober (vanaf 19u) t.e.m. woensdag 1 november 2023
 • Kerstmis: van vrijdag 22 december (vanaf 19u) t.e.m. maandag 25 december 2023